Supărat că soția a decis să-l părăsească, un bărbat s-a stropit cu benzină și a încercat să își dea foc, în stradă, la Câmpulung Moldovenesc

Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112, vineri, 17 ianuarie a.c., la ora 16:05, cu privire la faptul că un bărbat și-a turnat pe el un lichid și  amenință că  își va da foc, pe stradă.

Echipa operativă s-a deplasat la locul indicat, unde a ajuns și un echipaj SMURD, care, după imobilizarea persoanei în cauză, a procedat la acordarea de îngrijiri medicale, deoarece bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate, nu vorbea coerent și mirosea puternic a benzină.

În urma cercetărilor desfășurate la fața locului s-a constatat faptul că persoana care amenința că își dă foc este un bărbat de 42 ani din comuna Costișa, județul Neamț, care locuiește fără forme legale în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În ziua respectivă, în urma unor discuții cu soția lui care i-a spus că-l va părăsi, a început să consume alcool. La un moment dat, în timp ce se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu, stradă care se află într-o zonă mai puțin circulată, bărbatul a hotărât să-și de-a foc, dar a fost văzut de către o femeie, care a strigat la el pentru a-l împiedica din actul său și a apelat 112. Polițiștii sosiți la fața locului au reușit să îl imobilizeze,  până la sosirea echipajului SMURD.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, medicii de la această unitate hotărând transportarea acestuia la spitalul din Suceava, deoarece prezenta convulsii puternice și mirosea puternic a benzină, fiind posibil să fi înghițit carburant.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.