Supărat că tatăl său l-a lovit, un bărbat de 33 de ani din Dumbrăveni și-a dat foc la casă. Mândru de isprava sa, a anunțat poliția care l-a băgat în arestul IPJ Suceava

În seara zilei de ieri, 01.10.2021, orele 18:39, polițiștii Poliției Orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat de 33 ani, din com. Dumbrăveni, sat. Sălăgeni, jud. Suceava, cu privire la faptul că în urma unui scandal cu tatăl său și-a incendiat locuința.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, la un imobil de tip locuință având loc un incendiu. În apropierea locului săvârșirii faptei a fost identificat apelantul care a declarat verbal că a dat foc la casă pentru că a fost lovit de către tatăl său, incendiul având loc la locuința sa.

La fața locului au intervenit două autospecializate din cadrul ISU Suceava, care au procedat la stingerea incendiului. În urma incendiului a ars imobilul de locuit în proporție de 50% precum și bunurile din interiorul clădirii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

La 02.10.2021, în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale față de suspect, fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, bărbatul de 33 de ani fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

         La data de 02.10.2021, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și instanței competente, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *