Mopan Suceava
Actualitate

Supărat pe viață după ce s-a îmbătat, un bărbat din Marginea s-a apucat să spargă cu pumnii geamurile casei, rănindu-se serios

Aseară, înainte de ora 22.00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a fost sesizată prin 112, de către o femeie din comuna Marginea, județul Suceava, cu privire la faptul că fiul său sparge ferestrele casei cu pumnii și s-a tăiat la mâini.

S-a stabilit că G.R. este proprietarul unei case din comuna Marginea, iar în seara zilei de 4 martie, a venit la domiciliu sub influența băuturilor alcoolice.

La un moment dat, acesta s-a enervat și a început să își distrugă geamurile locuinței, suferind leziuni la mâna stângă.

Mama lui, care locuiește în vecinătate,  a auzit zgomotele produse, și a solicitat prin 112 deplasarea unui echipaj de poliție la fața locului.

Întrucât G.R. avea mai multe plăgi create prin tăiere la mâna stângă, la fața locului s-a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță, acesta fiind preluat și transportat la Spitalul Municipiului Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *