Actualitate

Supărat pe viață și familie, un tânăr din Suceava a ajuns la spital după ce s-a dus pe un teren din spatele unui hipermarket și a băut antigel

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată ieri seara, 7 ianuarie a.c., la ora 19:29, de către Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava cu privire la faptul că la această unitate s-a prezentat o persoană de sex masculin care acuza dureri provocate de ingerarea voluntară a unei cantităţi de antigel.

A fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr în vârstă de 26 ani din municipiul Suceava, diagnosticat de către personalul medical cu „intoxicaţie voluntară cu antigel” acesta ingerând voluntar aproximativ 200 ml de antigel.

Din discuţiile purtate cu tânărul băutor de gel a reieşit faptul că la data de 06.01.2020, în jurul orei 13:00, pe fondul unor neînţelegeri în familie, acesta s-a deplasat pe un teren agricol situat în spatele Complexului Metro din Suceava, unde a ingerat aproximativ 200 ml de antigel.

În data de 07.01.2020, în jurul orei 18:00, din cauza faptului că se simţea rău, acesta s-a deplasat împreună cu mama sa la Spitalul Judeţean Suceava în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Tânărul a rămas internat  în cadrul Spitalului Jud. Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *