Supărat pe viață, un bărbat a spart geamurile unei companii de gaz, la Gura Humorului. După descătușarea nervoasă, a fost băgat în arest

Angajații unei firme de securitate au anunțat ieri, 24 noiembrie a.c., Poliția orașului Gura Humorului, că o persoană sparge geamurile unei clădiri.

Din cele declarate a reieșit că un bărbat de 51 ani, din comuna Păltinoasa, în timp ce se afla în piața din orașul Gura Humorului, a luat un obiect contondent și s-a deplasat la sediul companiei SC DELGAZ-GRID SA, unde s-a pus pe spart geamuri. După ce și-a descărcat nervii, bărbatul care s-a deplasat în apropierea bulevardului Bucovina, unde a și fost interceptat de către polițiștii locali, fiind imobilizat și condus la sediul Poliției.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

La data de 24.11.2020, faţă de bărbat s-a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor menționate, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava, urmând ca cercetările să continue sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.