Suspendare de cursuri la grupa mică a Grădiniței ABC din Suceava, după ce trei copilași au fost depistați cu gripă

Inspectoratul Școlar Județean Suceava, prin inspectorul școlar general Grigore Bocanci, a anunțat astăzi, înainte de amiază că încă o unitate de învățământ din județul Suceava a suspendat parțial cursurile în perioada 11-13.02.2020.

Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit. ABC  Suceava, structură a Grădiniței cu program Prelungit  ”Gulliver” Suceava, unde au fost confirmate trei cazuri de gripă la grupa mica, formată din 38 elevi. În urma monitorizării situației, Direcția de Sănătate Publică Suceava a aprobat suspendarea cursurilor la această clasă, în sala de curs urmând să fie efectuată dezinfecție generală.

La nivelul județului Suceava, din cauza gripei, înainte și după ce la nivel national s-a confirmat epidemia de gripă, au fost închise, total sau partial, mai multe unități de învățământ. După ce a  fost efectuată dezinfecția, toate acestea au fost redeschise până la începutul acestei săptâmâni. Grădinița ”A.B.C.” este în acest moment singura unitate de învățământ din județul Suceava unde sunt suspendate cursurile, pe parcursul perioadei 11-13 februarie a.c.      

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *