Tâlhar de 16 ani din Rădăuți, în arest după ce a jefuit o bătrână de 84 de ani

Polițiștii rădăuțeni au dat de urma individului care în după amiaza zilei de ieri, 22 iunie, a tâlhărit o bătrână de 84 de ani din municipiul Rădăuți. Este vorba despre L.G., un minor în vârstă de 16 ani,

Femeia jefuită se deplasa, după ora 17.30, pe strada Oltea Doamna din municipiul Rădăuți,  când un tânăr i-a smuls borseta din mână în care avea un portofel cu suma de 400 de lei. Ulterior hoțul a aruncat borseta, fără portofelul cu suma de bani,  lângă punctul termic de la capătul străzii și a plecat într-o direcție necunoscută.

S-a constituit o echipă operativă din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Rădăuți, care a dat rapid de urma individului, fiind prins și identificat.

Prin ordonanța din data de 22.02.2022, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de L.G., pentru săvârşirea infracțiunii de „tâlhărie”.

S-a dispus reținerea acestuia  pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 23.06.2022, orele 00.30, urmând ca măsura să expire la data de 24.06.2022, orele 00.30., autorul tâlhăriei fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *