Tâlhari tineri din Rădăuți, reținuți după ce au furat borseta unui bătrân, în mijlocul orașului. Nu s-au ales decât cu 70 de lei și un telefon vechi

Doi indivizi aparținând noii generații de hoți din municipiul Rădăuți au fost reținuți ieri, după ce Poliția a făcut percheziții la domiciliile lor și i-au ridicat pe cei doi tineri infractori: Marcel Pandelică de 18 ani și Corneluș T. de 17 ani.  Amândoi și-au recunoscut faptele pentru care sunt acuzați. Au fost duși în arestul IPJ.

Cercetarea penală continuă în ceea ce îi privește, sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de tâlhărie calificată,  dosarul urmând să fie soluționat de către lucrătorii din cadrul BIC Rădăuți.

S-a stabilit că în data de 09.03.2022, orele 19:00, după lăsarea întunericului, un bătrân de 74 ani venea de la Clubul Pensionarilor Rădăuți  și se îndrepta către domiciliul său.  Ajuns în zona pietonală a străzii Piața Unirii, în apropiere de trecerea de pietoni spre Magazinului General, omul s-a intersectat cu doi tineri, care veneau către el.

El nu a acordat atenție celor pe lângă care a trecut, dar aceștia, identificați ulterior ca fiind Pandelică David-Marcel și Corneluș Daniel T., au observat borseta pe care bătrânul o purta.  S-au întors din drum și l-au abordat.  Pandelică David-Marcel i-a cerut să-i dea borseta, victima s-a opus  iar cei doi au  a tras-o cu forța, până când  breteaua acesteia s-a rupt. Spre deziluzia tâlharilor, în borsetă nu au găsit decât 70 lei precum și un telefon mobil, model vechi, cu butoane.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *