Tânăr accidentat grav după ce a căzut de pe o scară, de la 3 metri înălţime. Îşi vizita în miez de noapte prietenul care locuia la sediul unei firme din Dorna Arini

În dimineaţa zilei de 1 aprilie 2019, la ora 11.15, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost informată despre faptul că la Spitalul Județean Suceava – Unitatea de Primiri Urgențe a fost adus un tânăr de 25 ani, din comuna Dorna Arini, care prezenta leziuni în zona lombară, ca urmare a căderii accidentale, acesta urmând a fi transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a  stabilit faptul că  tânărul s-a deplasat în ziua de 1 aprilie a.c., în jurul orei 00.30,  în incinta unei firme din Dorna Arini, pentru a se întâlni cu un prieten, angajat al firmei și care locuia  în incinta acesteia.

La un moment dat, când a ajuns la prietenul, care locuia la etajul imobilului unde funcționa centrala termică a sediului firmei, urcând treptele unei scări din lemn fără balustradă, s-a dezechilibrat și a căzut pe platforma din beton de la baza scărilor, de la o înălțime de 2,5 – 3 m.

Victima a strigat după ajutor, fiind auzit de prieten. Acesta împreună cu tatăl victimei au  solicitat o ambulanţă prin  SNUAU 112.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și ulterior, s-a dispus transferul la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea tratamentului de specialitate. Aici i s-a stabilit  diagnosticul: ,,traumatism lombar, parestezii membre inferioare, declarativ cădere accidentală de la 2,5 – 3 m, halenă alcoolică”.

Din comunicatul Spitalului Județean Suceava  rezultă faptul că victima urmează a fi  transferată  la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *