Tânăr de 16 ani din Mălini transportat la spital, după ce a căzut peste toporul din curte

În după amiaza zilei de ieri, 06.07.2020, la ora 14.05, lucrătorii din cadrul S.P.R. nr.7 Mălini au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un tânăr de 16 ani, din comuna Mălini, s-a prezentat la Unitatea de Asistență Medico-Socială din localitate, având o plagă tăiată cu toporul în fesa stângă.

În ziua respectivă, la ora 13.50, în timp ce se afla singur în curtea părinților săi, minorul a intenționat să se așeze pe o buturugă, iar, la un moment dat, s-a împiedicat, un membru inferior ajungând deasupra cozii unui topor aflat în apropiere, în urma acestei acțiuni coada toporului s-a răsucit, toporul orientându-se cu partea ascuțită în sus, moment în care sus-numitul a căzut în șezut cu fesa stângă deasupra tăișului.

Imediat după incident, băiatul s-a deplasat la vecina sa, iar cu sprijinul acesteia s-a deplasat pe jos la Unitatea de Asistență Medico-Socială Mălini pentru acordarea de îngrijiri medicale, de aici minorul fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. 

Din declarația verbală a  minorului,  a rezultat că acesta nu a fost victima unei infracțiuni, de asemenea vecina neavând suspiciuni că acesta să fi fost victima vreunei agresiuni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *