Actualitate

Tânăr de 18 ani din Buzău dispărut în județului Suceava. Ultima oară când a contactat familia se afla în zona localității Cornu Luncii, aproape de calea ferată

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui NISTOR MARIAN-GEORGIAN, de 18 ani din sat Zorești, comuna Vernești, județul Buzău, care în data de 30.09.2019 a dispărut de pe raza județului Suceava. În seara zilei de 29.09.2019 a fost văzut în comuna Ostra, județul Suceava, iar a doua zi a discutat cu membrii familiei și a afirmat că se află în zona localității Cornu Luncii, aproape de calea ferată și se deplasează spre Buzău.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt: constituţie atletică, înălţime de aproximativ 1.60 metri, circa 60 kg, păr șaten, ochi albaștri.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de blugi de culoare neagră, un tricou în culorile galben și roșu sau albastru, pe cap purta o șapcă neagră, era încălțat cu pantofi sport negri și avea asupra sa un rucsac negru. 

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *