Tânăr de 18 ani din Salcea electrocutat după ce o pală de vânt i-a lipit bucata de tablă pe care o avea în mână de un cablu electric, la o firmă din Șcheia

Un tânăr de 18 ani din Salcea a ajuns la spital electrocutat ieri după amiază, în condiții mai puțin obișnuite. Ieri  în jurul orei 14.00, tînărul a mers în comuna Șcheia, la un prieten care  lucrează la o firmă din această localitate.

În timp ce sta de vorbă cu acesta și având o bucată de tablă în mână, din neatenție și din cauza faptului că bătea și vântul, bucata de tablă a atins un fir de curent electric, iar în momentul șocului, băiatul a căzut la pământ, lovindu-se la cap.

Victima a fost preluată și transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma primelor investigații a fost diagnosticată cu: traumatism  cranio-cerebral cu plagă occipitală și plăgi mâini laterale prin electrocutare.

Tânărul a fost audiat de polițiști, a recunoscut că nu este angajat la respectiva societate, era doar în vizită la acel prieten și nici nu dorește să se efectueze cercetări penale, întrucât nu a fost victima nici unei infracțiuni. Cu toate acestea, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *