Tânăr de 19 ani, băut, căzut de la trei metri înălţime, de pe scara exterioară a unui bloc din Suceava

În seara zilei de ieri, 17.06.2019, la ora 19.14, o patrulă din cadrul B.O.P. Suceava, cu auto de serviciu, a fost sesizată să se deplaseze pe B-dul George Enescu, după ce o femeie a anunţat prin serviciul 112 că a observat un tânăr care s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri de pe o scară exterioară a unui bloc.

Deplasaţi la faţa locului poliţiştii l-au identificat pe T.C., un tânăr de 19 ani din sat Moara Carp, comuna Moara, conştient, care a declarat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a urcat mai multe trepte ale unei scări exterioare a blocului nr. 16, situat pe B-dul George Enescu. Ajuns la înălţimea de aproximativ trei metri, s-a dezechilibrat şi a căzut. La faţa locului a sosit un echipaj din cadrul serviciului de ambulanţă care a transportat tânărul la Spitalul jud. Suceava în vederea efectuării investigaţiilor medicale. S-a stabilit diagnosticul de „TCC şi Traumatism toraco-abdominal, rămânând sub supraveghere”.

În cauză s-a întocmit proces-verbal de constatare, verificările urmând a fi continuate de către Poliţia Municipiului Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.