Actualitate

Tânăr de 19 ani din Vicov, beat la volan, s-a răsturnat cu mașina pe drumul de la Schit, în Putna. Trei răniți

În noaptea de 23.01.2023, ora 03.20, un anume M.B. de 19 de ani, din orașul Vicovu de Sus, pe când conducea un autoturism Mercedes-Benz pe un drum comunal  din Putna, dinspre Schitul Mănăstirii Putna către centrul comunei, după o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma impactului a rezultat avarierea autovehiculului și vătămarea corporală a trei pasageri din autoturism, un băiat și două fete, aceștia fiind transportați cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți. Tânărul a suferit un traumatism cranio cerebral și contuzie abdominală, o fată a fost diagnosticată de asemenea cu traumatism cranio cerebral și traumatism al membrelor inferioare iar cealaltă cu traumatism cranio cerebral și traumatism al membrelor superioare.

M.B. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporal din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: D.A. Mulțumiri!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *