Tânăr de 19 ani din Zvoriştea, ameninţat şi tâlhărit de un bărbat din Mitocu Dragomirnei, pe care îl luase de la „ia-mă nene”

Ieri, 19.05.2019, la ora 04.09, polițiștii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către I.C., un tânăr de 19 ani, din comuna Zvoriştea, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza localităţii Mitocu Dragomirnei a fost ameninţat de către o persoană pe care o luase la ocazie.

Din cercetările polițiștilor şi cele povestite de către reclamant, în noaptea de 19.05.2019, doi tineri din comuna Mitocu Dragomirnei, s-au deplasat la discoteca din satul Poiana, comuna Zvoriştea, cu o maşină de ocazie. Aici au rămas până în jurul orelor 04.00, când au pornit pe jos spre domiciliu. După ce au parcurs circa 200 m pe drumul comunal din satul Poiana, au observat un autoturism deplasându-se în aceeaşi direcţie şi au făcut semn conducătorului auto să oprească.

Conducătorul auto, I.C., a oprit şi i-a luat pe cei doi cu autoturismul. Tinerii i-au solicitat conducătorului auto să îi ducă până în localitatea Mitocu Dragomirnei, acesta fiind de acord. Când au ajuns pe raza localităţii Mitocu Dragomirnei unul dintre autostopiști, prin ameninţare, l-a deposedat pe şofer de suma de 21 lei din cotiera autoturismului. Ca bonus, la plecare, i-a zgâriat bordul autoturismului.

Cu ocazia identificării autorului a fost recuperată suma de 21 lei.

Față de agresor s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată”, „lipsirea de libertate în mod ilegal” şi „distrugere”. În aceeași zi, la ora 13.22 față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în CRAP din cadrul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de azi, 20.05.2019 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.          

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *