Tânăr de 19 ani rămas fără patru degete după ce mâna i-a fost prinsă în utilajul de tăiat aluat, la o societatea din Frătăuţii Vechi

Ieri noapte, 15 aprilie a.c., la ora 00.41, polițiștii SPR 4 Gălănești, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Frătăuții Vechi, cu privire la faptul că un tânăr și-a tăiat degetele în timp ce se afla la serviciu.

Cu ocazia deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că tânărul de 19 ani, de loc din comuna Albești, județul Botoșani, se afla în probe de câteva zile, în vederea angajării la societatea din Frătăuții Vechi, iar în jurul orei 00.35, în timp ce manevra un utilaj de partiționare a aluatului, și-a prins degetele mâinii stângi în gura aparatului, moment în care i-au fost secționate patru degete. Angajații care se aflau în apropiere au apelat 112, iar în cel mai scurt timp la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță și un echipaj de poliție.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *