Mopan Suceava
Evenimente

Tânăr de 20 de ani din Straja, suspect de furt și distrugere la un local de păcănele, reținut de polițiștii din Vicovu de Sus

Polițiștii din Vicovu de Sus au dat de urma unui individ care este autorul mai multor infracțiuni de furt și distrugere la săli de jocuri din oraș. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din comuna Straja.

Astfel, la 13.04.2021, lucrătorii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către administratorul societății S.C. MD GLOBAL S.R.L, cu privire la faptul că o persoană a provocat distrugeri la un automat de cafea. S-a stabilit că autorul este Petru Schipor de 20 ani din comuna Straja, care a distrus și a sustras automatul de cafea care era amplasat lângă peretele exterior al sălii de jocuri „Casa Pariurilor” cu sediul secundar în comuna Straja, creând astfel un prejudiciu de 10.000 de lei.

La 25.04.2021, lucrătorii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către administratorul societății S.C HATTRICK BET S.R.L, cu privire la faptul că același Petru Schipor din comuna Straja, a încercat să sustragă din casieria sălii de jocuri „Casa Pariurilor” aparținând S.C HATTRICK BET S.R.L, cu sediul secundar în comuna Straja,  diverse sume de bani.

În urma activităților desfășurate de către lucrătorii de poliție din cadrul Compartimentului Investigații Criminale a Poliției Orașului Vicovu de Sus, s-a reușit probarea activității infracționale a tânărului astfel că la 04.05.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de acesta sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt”, „distrugere” și „tentativă la infracțiunea de furt” , luându-se măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 04.05.2021 ora 17.20.

Petru Schipor a fost escortat și depus în arestul IPJ Suceava urmând să fie pusă în mișcare acțiunea penală față de acesta și să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri preventive privative de libertate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *