Un tânăr de 20 de ani din Udești, care conducea un BMW cu numere false, beat la volan și fără permis, reținut după ce a provocat un accident la Bosanci

Polițiștii suceveni au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui D.C., un tânăr de 20 de nai din comuna Udești,  pentru infracțiunile  de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul fără neînmatriculat” comise în în noaptea de sâmbătă spre de duminică, 17 iulie a.c.

În noaptea respectivă, pe la ora 02.35, individul a condus autoturismul marca BMW 525D, care avea montate plăcuțele cu numere de înmatriculare provizorii, pe D.J. 208A, dinspre Suceava către Liteni, fără a fi posesor de permis de conducere, autovehiculul fiind neînmatriculat iar plăcuțele cu numelele de înmatriculare montate pe acesta fiind false.

În interiorul comunei Bosanci, acesta a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia atât conducătorul auto cât și pasagerul de pe bancheta din spate au suferit leziuni traumatice. De reținut că tânărul  avea o concentrație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost introdus în arestul IPJ, urmând ca astăzi să se stabilească măsurile ce vor fi luate împotriva sa.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *