Tânăr de 20 de ani, mort subit într-un grajd, la Poiana Stampei

Sâmbătă după amiază, pe la ora 17.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că Andrei C., în vârstă de 20 de ani, din Poiana Stampei, a fost găsit decedat într-un grajd. 

 S-a stabilit că grajdul aparține unui gospodar din Poiana Stampei, care are o fermă de bovine.             

Pentru îngrijirea animalelor,  când avea nevoie de ajutor îl chemau şi pe Andrei C., fost coleg de clasă fiul proprietarului.

În dimineaţa zilei de 27.11.2021, gospodarul l-a chemat pe tânăr îl ajute la treburile gospodăreşti..

La fermă, Andrei  C. a lucrat alături de soția proprietarului și de fiul ei, la curățarea canalului de gunoi al grajdului.

În jurul orelor 17.30, în timp ce Andrei  C. era în grajd şi încărca gunoi în roabă, a căzut din senin şi a strigat, fiind auzit de ceilalți. A fost tras de lângă canalul de gunoi, lângă un robinet unde l-au spălat iar proprietarul a sunat la 112 cerând intervenţia ambulanţei. A fost transportat la spitalul din vatra Dornei, unde a fost constatat decesul tânărului.

S-a procedat la examinarea cadavrului de către tehnicianul criminalist, fără a fi identificate urme de violenţă şi nici urme specifice de electrocutare.

  Din primele cercetări a rezultat faptul că tânărul consuma în mod frecvent băuturi alcoolice.              

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Vatra-Dornei, fiind notificat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

           

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.