Tânăr de 21 de ani din Ciprian Porumbescu, găsit de părinți spânzurat în șură

Vineri seară, la ora 20:49, Poliția a fost sesizată prin 112 de către o mamă din comuna Ciprian Porumbescu  despre faptul că l-a găsit pe fiul său de 21 de ani, din aceeași localitate, spânzurat în șură.

Din verificări a rezultat că părinții băiatului s-au întors acasă din sat în după amiaza acelei zile  și l-au găsit pe fiul lor în curte.  După câteva discuții cu acesta, au plecat la magazinul din sat pe care îl administrează. Cei doi soți au revenit acasă în jurul orei 16:00, dar nu l-au mai găsit pe fiul lor acasă, dar nu s-au îngrijorat, crezând că este plecat la un vecin.

În jurul orei 20:30, mama a încercat să-și contacteze telefonic fiul și nereușind acest lucru, împreună cu soțul l-au căutat prin casă și împrejurimi, găsindu-l după un timp spânzurat de o grindă din interiorul șurii.

Cei doi soți au declarat că fiul lor urma un tratament de specialitate, acesta fiind consultat în luna ianuarie de un medic psihiatru.

Cadavrul nu prezenta semne de violenţă și a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *