TÂNĂR DE 23 ANI, BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, CU MOPEDUL NEÎNMATRICULAT LA PLIMBARE ÎN MIEZ DE NOAPTE PRIN SALCEA

La 13.08.2018, ora 00.50, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Salcea, a oprit pentru control pe DJ 208B, din comuna Dumbrăveni, mopedul condus de un localnic de 26 de ani, care nu avea montată plăcuţă de înmatriculare.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, motociclul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *