Actualitate

Tânăr de 23 de ani din Vicovu de Sus în stare gravă la spital după ce s-a izbit cu mașina într-un copac iar automobilul a luat foc

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit astă noapte, imediat după miezul nopții, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, în urma unui accident rutier, produs pe strada Calea Bucovinei din Vicovu de Sus.

La sosirea echipajelor, salvatorii au identificat un autoturism Audi răsturnat pe cupolă, iar pe șoferul acestuia, aflat în stare de inconștiență, l-au găsit în afara mașinii, pe marginea carosabilului.

Pompierii paramedici ai echipajului SMURD i-au acordat primul ajutor medical rănitului, Ionuț S., un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitate. după care s-au deplasat cu acesta spre spitalul Rădăuți.

Ulterior, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, cu medic, a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Polițiștii au oferit mai multe detalii: La data de 11.10.2023, în jurul orei 00.10, tânărul în vârstă de 23 de ani, din orașul Vicovu de Sus, conducea autoturismul marca Audi, pe strada Calea Bucovinei  din Vicovu de Sus, pe direcția Straja – Vicovu de Jos, (DJ209G), din cauza vitezei excesive, într-o curbă la stânga a pierdut controlul autoturismului intrând în decorul de partea dreaptă a sensului de mers, în șanț, unde a intrat în coliziune cu un arbore.

În urma impactului autoturismul a luat foc iar organele de poliție ajunse la fața locului procedând la lichidarea acestuia folosind extinctorul din dotarea autospecialei, la scurt timp ajungând pompierii militari din cadrul Detașamentului Vicovu de Sus, care au eliminat orice pericol.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge la spital.

S-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, pentru lămurirea tuturor aspectelor și stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other