Tânăr de 23 de ani evacuat din locuință, după ce și-a bătut mama, la Brodina. Tatăl a chemat poliția în ajutor

Un tânăr de 23 de ani, din Brodina,  a fost evacuat din locuință, după ce și-a bătut mama. Tatăl a fost cel care a chemat poliția în ajutor.

Ieri seară, 27.12.2022, la ora 21.07, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, care a anunțat că soția sa de 45 ani, din com. Brodina, a fost lovită de către fiul acestora de 23 ani.

Cei trei locuiesc împreună în com. Brodina, iar la 27.12.2022, în urma unui conflict spontan,în timp ce se afla la domiciliu, femeia de 45 ani a fost lovită de către fiul său. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, însă femeia a refuzat transportul la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei vătămate, așadar, în cauză s-a procedat la emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva tânărului de 23 ani, acesta fiind evacuat din locuință.

Femeia nu a dorit să formuleze plângere penală.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *