Tânăr de 24 de ani din Șerbănești, mort în Spitalul Județean după ce acum jumătate de an a căzut de la etajul 5 al unui bloc

Ieri după amiază,  Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava  despre faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Şerbăneşti, a decedat în Secţia Pneumologie cu o zi înainte.

Tatăl persoanei decedate a spus că  în ziua de  09.07.2019 băiatul lui,  în timp ce se afla în timpul programului de muncă, în calitate de angajat al S.C. NFS.SRL şi desfășura activităţi în construcţii pe raza localității Scheia a căzut de la etajul 5 al unui bloc.

În urma celor întâmplate tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a suferit o intervenţie chirurgicală şi a rămas internat, sub supraveghere medicală, timp de aproximativ două luni de zile, după care a fost externat şi transferat la Clinica ”Căminul Sf. Sava” din București pentru recuperare. 

În cauză a fost înregistrat la Postul de Poliţie Şcheia un dosar penal.

Pe data de 29.01.2020, acestui  tânăr, în timp ce se afla în comuna Adâncata, unde locuia fără forme legale la domiciliul soţiei sale, i s-a făcut rău și a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Ion cel Nou Suceava, ca urmare a unui apel 112 şi a fost internat , fiind diagnosticat cu insuficienţă respiratorie acută şi bronhopneumonie, unde a decedat. Urmând ca în urma rezultatelor necropsiei să fie stabilită cauza morții.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *