Tânăr de 25 de ani din Horodnic, prins șofând beat, cu un permis de conducere german falsificat

La 21.08.2021, orele 19.55, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, autoturismul condus de un localnic de 25 de ani.

Bărbatul de 25 de ani a prezentat poliţiştilor spre verificare, un permis de conducere emis de autorităţile germane, despre care a precizat că este falsificat fără să ofere alte date cu privire la modul în care a intrat în posesia acestuia.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de: „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”, ce va fi soluţionat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.