Sucevean de 28 de ani bătut de taică-su, pentru că în loc să muncească asculta muzică la calculator

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112, sâmbătă, 26.10.2019, la ora 13:31, de către un tânăr de 28 ani din localitate despre faptul că în timp ce se afla la domiciliu a fost agresat de către tatăl său.

Polițiștii s-au deplasat la adresa menționată, unde a fost identificat apelantul care a declarat verbal faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu tatăl său și mama sa și asculta muzică la calculator, tatăl său, fiind sub influența băuturilor alcoolice, l-a împins pe motiv că acesta nu are un loc de muncă stabil și nu contribuie la cheltuielile casei.

În casă, polițiștii l-au găsit pe tatăl apelantului care se afla vădit sub influența băuturilor alcoolice, care a declarat verbal că l-a agresat fizic pe fiul său deoarece acesta nu muncește. De față a fost și mama apelantului, care a confirmat faptele povestite.

S-a completat Formularul de Evaluare a riscului ocazie cu care a rezultat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei. Tânărul nu a dorit să formuleze plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie împotriva tatălui său.

A fost întocmit proces-verbal de constatare cu privire la aspectele sesizate și constatate, cercetările urmând a fi continuate de către Poliția Mun. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *