Tânăr din Grănicești, rătăcit la cules ciuperci, în pădure la Pătrăuți, găsit de polițiști cu ajutorul câinelui de urmă

Un tânăr de 27 de ani din Grănicești plecat la cules ciuperci în pădurea din Pătrăuți, a anunțat poliția prin 112 că s-a rătăcit. Intrat în pădure, la un moment dat s-a dezorientat și nu a mai știut pe unde să se întoarcă pentru a ieși din pădure, moment în care a apelat SNUAU 112 pentru a fi găsit de  către lucrătorii de poliție.

Din verificări a reieşit faptul că în ziua de 3 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, bărbatul a mers în pădurea de pe raza localității Pătrăuți pentru a căuta ciuperci, iar în jurul orei 16:18 și-a dat seama că s-a rătăcit și a apelat serviciul de urgențe.

S-a constituit echipa operativă din cadrul SP5 Dărmănești, împreună cu trei lucrători din cadrul IJJ Suceava și un câine de urmă, iar în jurul orei 18.02 persoana rătăcită a fost identificată în apropierea Cantonului Silvic Crujana, de pe raza satului Pătrăuți, fiind în stare stabilă și în afara oricărui pericol.

Fiind întrebat dacă a fost victima vreunei infracțiuni, acesta a declarat că nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională și a fost condus de către o cunoștință de-a sa spre domiciliu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.