Tânăr prins de doi bărbaţi după ce a bruscat o femeie şi i-a furat geanta, pe strada Curtea Domnească din Suceava. Băiatul de 19 ani a fost băgat în arest

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112”, la data de 07.11.2019, ora 15.52,  de un localnic de 46 de ani despre la faptul că a reținut o persoană pe strada Curtea Domnească, în zona CEC Bank, autor al unei tâlhării.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat un tânăr de 19 ani din orașul Solca, era reținut de către doi bărbați, care a recunoscut faptul că a smuls poșeta unei femei, după care a fugit circa 20 de metri, fiind prins de cei doi.

Victima, o femeie de 54 de ani din municipiul Suceava a fost identificată de polițiști în zonă, aceasta declarând faptul că, tânărul a împins-o, după care i-a smuls geanta și a fugit.

În urma probatoriului, a fost dispusă efectuarea urmăriri penale față de suspect sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a suspectului, acesta fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *