TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU FURTUL UNUI TELEFON MOBIL DE LA UN MINOR, LA FRĂTĂUȚII NOI

La data de13.08.2018, Postul de Poliție Frătăuții Noi a fost sesizat prin plângere de către un minor de 16 ani din comuna Frătăuții Noi, despre faptul că 12.08.2018, în jurul orelor 15.30, în timp ce se afla în incinta unei unități de alimentație publică de pe raza comuna Frătăuții Noi, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, creându-i astfel un prejudiciu în valoare de 750 lei.
La 24.08.2018, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, respectiv un tânăr de 23 ani din comuna Frătăuții Noi, iar telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
În baza probatoriului administrat și a consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „furt” și reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore.
Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.
Cercetările sunt continuate de către Postul de Poliție Frătăuții Noi pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *