Actualitate

Tânără de 17 ani, însărcinată, accidentată de un moped condus de un individ fără permis, aflat sub control judiciar pentru hoții, la Voitinel

Joi după amiază, după ora 15.00,  Poliția muncipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în comuna Voitinel,  o femeie a fost lovită de o motocicletă, iar conducătorul acesteia a părăsit locul accidentului.

La fața locului, polițiștii au stabilit că o tânără de 17 ani, din localitate, în momentu,l în care a ieșit de pe o uliță într-un drum comunal neclasificat, betonat, a  fost acroșată de un moped condus de numitul Sergiu Ionuț B., de 28 de ani din aceeași localitate.

Tânăra a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni fizice iar numitul mopedistul și-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul contuzionată prin accident rutier, traumatism toraco-abdominal, traumatism genunchi drept, sarcină 3 luni, după care a fost transferată la spitalul Suceava. A fost testată cu aparatul etilotest de către lucrătorii Biroului Rutier Suceava, rezultatul fiind negativ.

Vizionând o cameră de supraveghere video din zonă, a fost identificat autorul accidentului în persoana Sergiu Ionuț B., care conducea un moped marca STRATOS fără a avea montată vreo plăcuță cu număr de înmatriculare.  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că mopedul nu figurează înmatriculat sau înregistrat iar individul nu are permis de conducere.

Acesta a recunoscut faptele comise, motivând că s-a speriat de consecințele pe care le-ar suporta, dat fiind faptul că se află sub control judiciar privind comiterea unor fapte de furt.

S-a dispus reținerea lui Sergiu Ionuț B.,  pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *