Tânără de 19 ani din Burla strânsă de gât de fostul concubin, când a venit să-şi ia lucrurile de la acesta

Ieri spre miezul nopţii, 15.09.2019, laora 23.46, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o tânără de 19 ani, din comuna Burla, despre faptul că a fost agresată pe raza localității Botoșana.

Din cercetări s-a stabilit că apelanta se afla într-o relație cu M.G., un bărbat de 25 ani, din comuna Botoșana de aproximativ 1 an și 2 luni.

În seara zilei de 15.09.2019, în jurul orei 23.30, tânăra s-a deplasat la domiciliul prietenului ei pentru a-și lua o parte din lucrurile personale ca urmare a unor neînțelegeri.

Pe fondul discuțiilor contradictorii cu fostul iubit, persoana vătămată a fost prinsă de gât de către acesta. După ce a scăpat din mâinile fostului concubin, fata s-a îndreptat spre centru localității Botoșana, de unde a solicitat prezența unui echipaj de poliție.

La audieri, tânăra a declarat că nu doreşte să depună plângere penală față de bărbat, însă dorește sancționarea contravențională a acestuia.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Lg 61/1991R, totodată fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *