Tânără de 20 de ani, din Moldovița, găsită moartă în casă. Concubinul a încercat să o resusciteze sub îndrumarea telefonică a reprezentantului Ambulanței Câmpulung Moldovenesc

Tragedie în zi de mare sărbătoare, de Florii, la Moldovița. O tânără de numai 20 de ani a fost găsită fără suflare de concubinul întors acasă.

Ieri,  25.04.2021, la ora 13.01, lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Moldovița, care a anunțat că și-a găsit concubina, o tânără de 20 de ani, în stare de inconștiență în locuința comună, apelantul solicitând și intervenția cadrelor medicale la fața locului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 13.00, bărbatul s-a întors la locuința sa de pe raza satului Rașca, însă nu a intrat imediat în imobil, desfășurând anumite activități în gospodărie. După un timp bărbatul a intrat în locuință, a strigat-o pe concubina sa și a început să o caute prin imobil, găsind-o, în cele din urmă, într-o cameră, căzută, în stare de inconștiență.

Tânărul a încercat singur și ulterior împreună cu o cunoștință, sub îndrumarea telefonică a reprezentantului Ambulanței Câmpulung Moldovenesc diferite manevre de resuscitare, fără ca acestea să aibă vreun rezultat.

Din nefericire, cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul tinerei.

Tânăra avea un copil de numai cinci luni, iar din afirmațiile mamei acesteia, a reieșit că încă de când era copil, tânăra a fost diagnosticată ca având anumite afecțiuni cardiace.

Cu ocazia cercetării la faţa locului nu au fost identificate pe corpul persoanei decedate urme care să prezinte interes în cauză.

S-a dispus prin ordonanță efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.