Tânără de 23 de ani moartă din cauza unei improvizații electrice. Fata spăla covoare în curtea casei, la Bunești

Ieri, 29.03.2019, la ora 18.40, o femeie din comuna Bunești, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că o fată a fost găsită curentată în casă, solicitând sprijinul unui echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că o tânără de 23 ani, din comuna Bunești, a desfășurat activități gospodărești, de una singură, în incinta curții locuinței sale, iar pe terasa betonată din fața imobilului spăla un covor, folosind un furtun de cauciuc, conectat la un cablu electric prevăzut cu ștecher improvizat, pentru a funcționa pompa submersibilă din fântână.

Concubinul victimei și vecinii au declarat că fata a fost găsită căzută pe covorul umed, cu fața în sus și ținea în mâna stângă cablul electric de ștecher, iar la degetul mare, la nivelul falangei, în zona unghiei, prezenta leziune specifică arsurilor provocate de curent electric.

Totodată, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a efectuat manevre de resuscitare victimei, însă fără rezultat, fiind constat decesul acesteia, cauză producerii: „stop cardio-respirator neresuscitabil”.

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *