Tânără de 28 de ani din Ostra, cu probleme psihice, în stare gravă la spital. A spus familiei că a căzut de la etajul trei dar de fapt i s-a făcut rău după ce înghițise mai multe medicamente

Sâmbătă seară, pe la ora 20:01, lucrătorii Poliției Orașului Frasin, au fost sesizați prin 112 de către Mihaela A., din comuna Ostra, cu privire la faptul că fiica sa Diana A. de 28 de ani, a căzut de la etajul 3.

Polițiștii au stabilit că Diana A. locuiește în comuna Ostra împreună cu concubinul  Nicușor C. și cei doi copii. În seara zilei de 30.10.2021, în jurul orei 19.30 Mihaela A. a contactat-o telefonic pe fiica sa Diana A., care i-a spus că a căzut de la etaj și se află lângă blocul unde locuiește. Fratele femeii  s-a dus la blocul unde locuiește sora sa, găsind-o în partea laterală dreapta a blocului întinsă pe spate, semiconștienta. Tânăra a fost luată și dusă în brațe de fratele ei până la domiciliul mamei sale Albu Mihaela, de unde a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul orășenesc Gura Humorului. Din discuțiile purtate cu numita mama victimei, a rezultat că aceasta suferă de boli psihice, are de urmat un tratament pe care nu-l respectă și nu crede că a căzut de la etajul 4 al blocului unde locuiește, această fiind găsită semiconștientă ca urmare a faptului că aceasta nu își urmează tratamentul prescris.

 Din discuțiile purtate cu medicul de gardă din cadrul Spitalului de Urgență Gura Humorului, femeia s-a prezentat cu diagnosticul preliminar: intoxicație voluntară medicamentoasă declarată, traumatism hemitoracic drept declarat, schizofrenie.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală și  cercetările vor fi continuate de lucrătorii Postului de Poliție Ostra, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.    

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *