Tânără din Berchișești, bătută de tatăl ei, pentru că a intervenit în apărarea concubinei bărbatului aflat în stare de ebrietate

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe la  ora 02.35, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către o tânără  de 22 ani, din comuna Berchișești, despre faptul că a fost agresată.

Aceasta a fost găsită la domiciliul său împreună cu părinții săi, Pandel G., de 45 ani și E.S., cu care locuiește împreună.

Persoana vătămată a reclamat faptul că pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, tatăl său a încercat să o lovească pe E.S., moment în care tânăra a intervenit, aceasta fiind lovită cu pumnii și palmele peste corp de către tatăl său.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței ocazie cu care i-au fost acordate îngrijiri medicale femeii care a  fost diagnosticată cu „politraumatism prin lovire”.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului ocazie cu care față de Pandel G. s-a emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile începând cu 08.11.2020 prin care s-a dispus părăsirea temporară a locuinței și păstrarea unei distanțe minime de 500 m față de victimă. Cel în cauză s-a conformat, părăsind locuința și afirmând faptul că va locui la domiciliul mamei sale de pe raza aceleiași localități.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.