Tânără din Dornești, de 17 ani, surprinsă conducând mașina prin Satu Mare, cu mama în calitate de instructor auto. S-au ales amândouă cu dosare penale

Sâmbătă 25 ianuarie pe la orele 13.00, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DC 41, în comuna Satu Mare, autoturismul marca Volkswagen Polo, având direcția de deplasare intersecţia DJ 178 B cu DC 41 spre comuna Dorneşti. Auto era condus de către F.A., de 17 ani, din comuna Dornești, iar ca pasager pe bancheta dreapta față se afla M.F., de 51 de ani, din aceeași localitate,  mama tinerei.

Procedându-se la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliției Române s-a constat faptul că F.A. nu deține permis de conducere. Aceasta a declarat că a rugat-o pe mama ei să-i ofere autoturismul pentru a-l conduce pentru a se învăța să șofeze, mama ei cunoscând că nu are permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.