Actualitate

Tânără din Vicovu de Jos, reclamată de concubinul bilcan că i-a furat mașina. Femeia, găsită băută și adormită în mașina sustrasă, a fost reținută

În noaptea de 22 mai, după ora 3.00, un bărbat din Bilca a reclamat la 112 că i-a fost furată mașina.

Polițiștii au demarat cercetări și au stabilit că în data de 21.05.2023, în jurul orei 18.50, autoturismul marca VW Passat a fost sustras din curtea imobilului persoanei vătămate de către R.G. de 26 de ani din Vicovu de Jos, concubina bărbatului.

Aceasta a plecat de pe strada unde locuiește concubinul și a plecat la drum, mașina fiind în cele din urmă găsită de polițiști în afara părții carosabile, lângă apa Sucevei.

Autoturismul era oprit, la volan și pe scaunul din dreapta față nu se afla nicio persoană dar pe bancheta din spate a fost identificată femeia care dormea, având geamul portierei din partea stângă spate întredeschis.

A fost legitimată și i s-a stabilit identitatea.

Întrucât din verificările efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de către aceasta, R.G. a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectaute în bazele de date pe linia posesorilor de permise de conducere, s-a stabilit faptul că tânăra nu este posesoare de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Femeii i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  și furt în scop de folosință.  S-a dispus măsura reținerii preventive a acesteia pe o durată de 24 de ore, femeia fiind încarcerată în arestul IPJ Suceava.

.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *