TÂNĂRUL CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL SOLDAT CU TREI MORȚI, DE LA BRĂDET DIN NOAPTEA TRECUTĂ, NU AVEA PERMIS DE CONDUCERE

IPJ Suceava a revenit cu amănunte în cazul accidentului cumplit din zona restaurantului Brădet, petrecut astă-noapte, în care trei tineri și-au pierdut viața.
Conform unui comunicat de presă: la 02.09.2018, ora 01.20, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe strada Parcului din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre comuna Ipotești spre central municipiului Suceava, un tânăr de 19 ani din comuna Șcheia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp din beton de la iluminatul public, pe care l-a dislocat, după care, a ricoșat într-un copac și s-a răsturnat.
În urma impactului, conducătorul auto și cei doi pasageri din autoturism, doi bărbați de 31 și 33 de ani, ambii din comuna Șcheia, au decedat.
Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.