Mopan Suceava
Actualitate

Tânărul de 18 ani care s-a răsturnat cu mașina în șanț lângă ”Zidul Morții” avea aproape 1 la mie alcool în aerul expirat

Polițiștii suceveni au oferit amănunte privind accidentul rutier din noaptea de vineri spre sâmbătă, petrecut pe DN 17, în apropierea ”Zidului Morții”, în urma câruia șoferul, un tânăr de 18 ani, a ajuns la spital iar mașina care o conducea s-a făcut zob. Acesta era în stare avansată de ebrietate, fiind singur în automobil.

Astfel, la data de 11.11.2023, în jurul orei 00.30, Ștefănel M., în vârstă de 18 ani din comuna Șcheia, poe când conducea autoturismul marca Mitsubushi, aflându-se singur în autoturism, pe DN 17, având direcția de deplasare dinspre Șcheia spre Stroiești, a pierdut controlul autoturismului părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un șant betonat de acumulare a apelor pluviale.

În urma impactului, Ștefănel M. , a suferit leziuni, fiind transportat la spital unde au fost diagnosticat cu: T.C.C. minor”, „contuzie coloană cervicală”, „contuzie toraco abodminală”, „contuzie membre superioare”.

Acesta a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,91 m/l alcool pur în aerul exăirat, urmând a i se preleva două mostre de sânge în vedera stabiirii cu exactitate a concentrației alcoolice.

A fost testat și cu aparatul drugtest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „Vătămarea corporală din culpă”,  și „Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *