Tânguire, după modelul regretatului Miron Costin, căruia i s-a tăiat capul – ”Ubi sunt”, meditație tristă asupra tristei sorți a telespectatorului nehrănit

Unde ești tu domnule Dan, să ne lămurești cum se cuvine ce i s-a întâmplat lui Răzvan? Unde sunt emisiunile dumneavoastră domnule Dan  din care să aflăm seară de seară, pas cu pas, centimetru cu centimetru, cum a fost drumul spre moarte a lui Răzvan? Unde sunt acei martori extraordinari care ofereau altădată atâtea dezvăluiri relevante pe la trei fără un sfert dimineața despre locul în care se află Elodia, vie sau moartă dar și vie și moartă concomitent, noapte de noapte, săptămână de săptămână, lună de lună, an de an? Unde sunt analiștii de altădată ai dumitale, domnule Dan, care să dezbată acum  pro și contra, cu însuflețire, 24 de ore din 24, cazul de importanță galactică a misterioasei treceri la cele veșnice a mult mai notoriului Răzvan Ciobanu?

Vai nouă! Vai nouă! Cum au ajuns televiziunile în aceste triste vremuri să nu dea pe post, în direct, decât numai câte opt ceasuri pe zi despre această groaznică tragedie! Supărat este destinul pe noi, păcătoșii trecători prin astă tristă lume, că nu mai avem pe micul ecran oameni ca dumneavoastră, domnule Dan! Vai nouă, Vai nouă!, cum ți-au ucis dușmanii Oteveul și ne-au lăsat pe noi, nemernicii, cu zevzecii de la celelalte televiziuni care nu știu cum să pună problema cu Răzvan care acum plânge alături de Elodia acolo sus și privește cu nemăsurată tristețe spre noi, cei care nu le vom afla niciodată secretele pentru că domnia voastră, domnule Dan, nu mai ești la televizor! Vai, Vai, Vai și Vai!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.