Târgul caritabil „Bucuriile iernii”, lecție de OMENIE promovată de Școala Gimnazială din Voitinel

Un eveniment de excepție, în spiritul sărbătorilor de iarnă, s-a desfășurat astăzi la Voitinel.
Elevii Școlii Gimnaziale din Voitinel, sub îndrumarea consilierului educativ, profesor Andreea Ramona Vasiloschi-Aanei au organizat prima ediție a Târgului caritabil „Bucuriile iernii”. S-au adunat elevii, cu mic și cu mare, cu prăjituri, sărățele, mâncăruri alese, ornamente pentru pomul de iarnă, cu îndemnuri șugubețe pentru cumpărători, cu zâmbete, cu voie bună pentru a sprijini ”suflete greu încercate de viață”.
Una din marile mulțumiri ale vieții e să te știi om bun – I. Slavici. Astăzi am participat la cea mai frumoasă lecție demonstrativă din viața noastră: cea despre OMENIE. Târgul caritabil Bucuriile iernii, desfășurat la Căminul Cultural din Voitinel a fost un adevărat succes, deși s-a aflat la prima ediție. Ne-am întors în casa bunicii, unde mirosul prăjiturilor și sfârâiala sarmalelor ne făceau să dorim din tot sufletul să oprim timpul în loc…am întâlnit prinți și prințese, ne-am minunat de dibăcia copiilor care pot da naștere unor ornamente deosebite…ne-am bucurat și am făcut-o ÎMPREUNĂ….pentru că ce-am fi noi fără ceilalți??
Întreaga activitate a fost din suflet și pentru suflete, frumoasa sumă de 4450 de lei, adunată din vânzarea produselor pregătite, urmând a fi donată unei familii greu încercate de viață: o mamă singură, bolnavă de cancer, originară din Voitinel, care locuiește în Vicov.
Mulțumesc tuturor celor implicați, elevi, părinți, autoritate locală, profesori…Fie-vă viața după cum v-a fost și inima astăzi!”, a transmis Andreea Ramona Vasiloschi-Aanei.

Foto: Școala Gimnazială Voitinel

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *