Târgul de Crăciun își deschide porțile la Suceava pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei. Tot atunci vor fi aprinse luminile în bradul de Crăciun

Primăria municipiului reședință de județ a transmis detalii privind  Târgul de Crăciun din orașul Suceava din acest an. Târgul  își deschide porțile începând cu data de 28 noiembrie 2022, de Ziua Bucovinei, și va funcționa  până pe 15 ianuarie 2023, în Piaţa 22 Decembrie, pe esplanada din fața Casei de Cultură.

Vor fi amenajate 25 de căsuțe în care vizitatorii vor găsi produse gastronomice tradiționale și băuturi calde, decorațiuni hand-made specifice Crăciunului, obiecte meșteșugărești tradiționale realizate de meșteri populari, precum și o mulțime de posibile cadouri pentru cei dragi.

Tradiționalul brad de Crăciun a fost deja poziționat iar o plasă cu sute de beculețe îl va împodobi. Cupola de lumini deja cunoscută sucevenilor, va complete aerul de sărbătoare în Piaţa 22 Decembrie. Aprinderea oficială a luminilor în bradul de Crăciun se va face în seara zilei de 28 noiembrie, Ziua Bucovinei.

Târgul de Crăciun Suceava este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *