Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

„Târgul de produse locale”, eveniment în premieră în Putna, în perioada 17 – 18 august 2024, la Casa Muzeu Bukowina

Putna iese la rampă, cea de promovare turistică desigur, cu un nou eveniment de excepție, dedicat de data aceasta promovării produselor locale tradiționale, autentice.

„Târgul de produse locale”, eveniment în premieră în Putna, organizat și găzduit de pasionații deținători ai Caselor Muzeu din Putna, sprijiniți de administrația locală, se va desfășura în perioada 17 – 18 august 2024, în generosul spațiu (curte, livadă, anexe) de la Casa Muzeu Bukowina.

Evenimentul a luat naștere datorită pasiunii pentru tradițional și autentic, cât și din dorința de a sprijinii producătorii locali pentru promovarea produselor meșteșugărești și a gastronomiei tradiționale.
Organizatorii au lansat astăzi o invitație către producătorii interesați să-și promoveze produsele, către localnici, către turiști, către toți cei care iubesc produsele locale autentice:

„În perioada 17 – 18 august 2024, în premieră la Putna, la Casa Muzeu Bukowina, vă invităm să participați la TÂRGUL DE PRODUSE LOCALE!

O ocazie excelentă pentru producători să-și prezinte produsele și pentru a-și face noi clienți, o ocazie pentru a cunoaște alți producători locali și iubitori ai produselor locale.
Dragi PRODUCĂTORI, vă invităm să participați, iar pentru o cât mai bună desfășurare, pentru a avea o estimare cât mai realistă a organizării evenimentului, vă rugăm să ne contactați pentru a vă comunica intenția de a participa la târg, telefonic sau prin Messenger.
Contact: 0740 642 303
Vă așteptăm cu drag!”

Detalii:

https://www.facebook.com/casabukowina

https://www.facebook.com/putnapeople/

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *