Târgul de Toamnă ”Produs în Bucovina” și-a deschis astăzi porțile în parcarea Iulius Mall

Târgul de Toamnă ”Produs în Bucovina”, ediția 2018, și-a deschis porțile în după amiaza zilei de azi și va continua, în Parcarea Iulius Mall  din Suceava, până duminică, 21 octombrie.

Zeci de producători tradiționali cu oferte dintre cele mai diverse, pun la dispoziția vizitatorilor la ediția din acest an al Târgului de Toamnă oferte dintre cele mai așteptate.

De la preparate din carne ademenitoare  la  brânzeturi gustoase, de la savuroasa bere Bermas la mustul proaspăt, țuica ori afinata tradițională .

De la savuroasele fructe din livezile Sucevei la dulcețuri, compoturi și gemuri înmiresmate.

De la proaspetele legume tomnatice la borcane gata pregătite pentru cămările celor mai puțin pricepuți.

De la șerbeturi, cozonaci, covrigi ori plăcinte proaspete, la ispititoarea miere de albine. De la clasicii mititei, la cârnați ori la mai costisitoarea ceafă la grătar ori și la mult mai scumpa pastramă.

De la suveniruri fără pretenții la  obiecte de artă populară sofisticate  și la meșteri populari pregătiți să-și arate măiestria în fața publicului interesat.

De la expoziții cu specific forestier la tradiționala de-acum expoziție taxidemică, cu animalele sale împăiate,  a veteranului Horia Grozavu, punct de atracție important nu doar pentru vizitatorii juniori.

De la  muzica din difuzoarele standurilor  la spectacolele folclorice susținute de artiști populari talentați, pe scena ridicată în parcarea Iulius Mall.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședintele CJ Gheorghe Niță precum și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, au participat la deschiderea ediției din acest an a Târgului de Toamnă ”Produs în Bucovina”,  au transmis urări de belșug și au purtat discuții, de la o masă la alta, cu mai toți producătorii, meșterii populari, cu ceilalți participanți care își prezintă în aceste zile ofertele de toamnă la Târgul ”Produs în Bucovina”.

Please follow and like us:

One thought on “Târgul de Toamnă ”Produs în Bucovina” și-a deschis astăzi porțile în parcarea Iulius Mall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *