Tarife la Telegondola Pârtiei de Schi Rarăul – Câmpulung Moldovenesc, ce va fi inaugurată pe 5 ianuarie 2019

Precum s-a anunțat, sâmbătă, 5 ianuarie 2019,  va fi inaugurată Pârtia de schi din Masivul Rarău, o investiție de mult așteptată de municipalitatea din Câmpulung Moldovenesc dar și de iubitorii sporturilor de iarnă din județul Suceava și nu numai.

Pârtia va fi deservită și de o telegondolă, pentru folosirea căreia s-au stabilit deja tarifele. Conform tabelului alăturat, tarifele sunt diferențiate pe categorii de vârstă dar și funcție de numărul de urcări precum și de numărul de zile în care Telegondola Rarău va fi folosită, pe noua pârtie.

La sfârșitul anului trecu, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură a anunțat că pârtia de schi din Masivul Rarău, cea mai importantă investiție în domeniul turismului din Moldova, în valoare de 15 milioane de euro, a fost finalizată.
Pârtia are o lungime de 2.850 m, dificultate medie și este dotată cu instalație de telegondolă cu 33 de cabine, 9 tunuri de zăpadă, lac de acumulare cu capacitatea de 10.000 metri cubi, 176 de stâlpi de iluminat, clădire administrativă, parcare, casă de bilete și mașină de bătut zăpada.

Foto: Partia de ski Rarau – Campulung Moldovenesc

Please follow and like us:

2 comentarii la „Tarife la Telegondola Pârtiei de Schi Rarăul – Câmpulung Moldovenesc, ce va fi inaugurată pe 5 ianuarie 2019

 • 7 aprilie 2019 la 16:50
  Permalink

  Buna ziua. Care este programul de funcționare pentru Paște…27 la 30 aprilie 2019.multumesc!

  Răspunde
  • 7 aprilie 2019 la 19:08
   Permalink

   Vă răspundem mâine. Mulțumim de întrebare

   Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *