Tată și fiică de 6 ani răniți grav după ce au sărit din tractorul care s-a răsturnat, la Bălcăuți

În după amiaza zilei de ieri, 21.06.2019, la ora 15.03, polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Bălcăuți, cu privire la faptul că un tractor agricol s-a răsturnat, fiind implicate două victime, un tată și fiica acestuia.

Din cercetările efectuate de polițiști s-au relevat următoarele aspecte: un bărbat de 29 de ani, din Bălcăuți, care conducea un tractor agricol marca Fiat, având atașată o remorcă încărcată cu reziduuri din construcții, deplasându-se pe drumul comunal neclasificat, nedeschis circulației publice, din cauza drumului pietruit, a pierdut controlul utilajului care s-a răsturnat în șanțul din partea stângă.

Bărbatul era în tractor împreună cu fiica sa de 6 ani, iar în momentul în care a pierdut controlul utilajului, și-a luat fiica, au sărit din vehicul. În urma căzăturilor, tatăl și fetița acestuia, au suferit multiple răni. 

Victimele au fost preluate de un echipaj SMURD și transportate la Spitalul de Boli Cronice Siret în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind transportate ulterior la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „vătămarea corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *