TAXE DE PARCARE ÎN CURȚILE SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ”SFÂNTUL IOAN CEL NOU” SUCEAVA, ÎNCEPÂND CU 1 SEPTEMBRIE 2018

În ședința de mâine a Consiliului Județean Suceava sunt supuse aprobării taxele de parcare pentru  Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Taxele propuse de Spitalul Județean Suceava sunt:

  • Pentru prima oră – 5 lei
  • Interval care depășește prima oră –  1 leu/fiecare oră
  • Pentru personalul angajat al spitalului 100 lei/lună.

Fracțiunile de oră se consideră oră întreagă, se menționează în expunerea de motive.

Urmare a modernizărilor efectuate,  în incintele spitalului (spitalul nou și cel vechi) sunt amenajate circa 350 de locuri de parcare. În expunerea de motive se mai arată că într-o zi normală, în timpul săptămânii, în spital intră în medie circa 600 de autovehicule, care îngreunează accesul, din cauza parcării necorespunzătoare. Circulația în perimetrul spitalului se face cu mare dificultate, neexistând personal  care să urmărească fluiditatea traficului. În vederea prevenirii unor situații ca cele prezentate mai sus, spitalul județean va implementa un sistem automat pentru administrarea parcărilor.

Astfel pentru accesul rapid al autovehiculelor rapid, în deplină siguranță și controlul acestora în spital (clădirea nouă și veche)  de pe B-dul 1 Decembrie și din strada Scurtă se va achiziționa, monta și pune în funcțiune un sistem de control  – acces auto, cu bariere de intrare/ieșire, terminal intrare, terminal ieșire și terminal automat de plată, pe bază de tichete cu coduri de bare, respectiv cartele de proximitate.

Dacă aleșii județeni vor fi de acord aceste taxe vor intra în vigoare începând cu data de 1 septembrie 2018.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *