Taximetrist din Ipotești prins beat la volan în mijlocul zilei, pe strada Universității din Suceava

Sâmbătă după amiază, după ora 15.00, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că o persoană care se afla în calitate de pasager într-un taxi a deschis uşa fără să se asigure pe strada Universităţii din municipiul Suceava, i-a avariat autoturismul proprietate, iar conducătorul auto se află sub influenţa alcoolului.      

Echipajul de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi l-a identificat pe conducătorul auto, Dorin I., de 55 ani, din comuna Ipotești, șoferul taxiului, mașina având montată caseta luminoasă cu inscripţia taxi.  Acesta transporta la domiciliu pe o altă femeie.

În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la  Spitalul Județean Suceava unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *