Taximetrist jefuit în fața ”Clubului Copiilor” din Gura Humorului. Un puști de 13 ani, cunoscut în branșă, a spart geamul automobilului și i-a furat încasările de peste zi

La 05.01.2021, orele 20,17, polițiștii din Gura Humorului  au fost sesizați de  un bărbat de 42 ani, din Păltinoasa, cu privire la faptul că în jurul orelor 20,15, un minor i-a spart autoturismul, ce se afla parcat pe strada 1Mai din localitate .

S-a stabilit că reclamantul lucrează ca şofer de taxi la o firmă de profil din orașul Gura Humorului.

În seara zilei de 05.01.2021, în jurul orei 20,00, acesta şi-a parcat autoturismul de serviciu, un Logan,  pe strada 1 Mai din Gura Humorului, în dreptul imobilului „Clubul Copiilor”, chiar pe marginea trotuarului , după care a intrat în blocul de vis-a-vis, pentru rezolvarea unor probleme personale.

După aproximativ 10-15 minute a revenit la autoturism, ocazie cu care observat că în interiorul acestuia se afla un tânăr care la vederea sa a luat-o la fugă, fără a putea fi prins de reclamant.

Taximetristul l-a recunoscut imediat pe autorul faptei în persoana unui băiat de 13 ani, din localitate, care a mai comis infracţiuni de acest gen pe raza oraşului şi a localităţilor limitrofe.

După ce şi-a examinat autoturismul, șoferul a realizat că autorul faptei a pătruns în maşină prin spargerea geamului de la portiera stângă faţă şi că din interior i-a sustras suma de 140 lei, provenită din încasările de peste zi, motiv pentru care a apelat imediat 112.

Minorul a fost căutat pe raza localităţii şi la domiciliu, dar nu s-a reuşit identificarea acestuia.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *