Taximetrist mai iute în mișcări, în luptă cu un pasager beat și recalcitrant care dorea să ajungă la Râșca, oprind călătoria la Bogdănești

La 27.12.2020, în jurul orei 23:59, lucrătorii din cadrul S.P.R.1 Vadu  Moldovei, au fost sesizați de prin 112 de către D.P., despre faptul că un client pe care l-a luat cu taxi-ul său, l-a amenințat pe raza comunei Bogdănești.

În jurul orei 23:00, D.P., angajat în cadrul societății TAXI CSV, a fost solicitat de către Ioan V. din comuna Stroiești, care era în stare de ebrietate, să-l transporte cu taxi-ul până în comuna Râșca.

În jurul orelor 23:50, când aceștia au ajuns pe raza comunei Bogdănești, Ioan V.  i-a solicitat să oprească taxi-ul pentru necesități fiziologice. În momentul în care D.P. a oprit pe partea dreaptă a drumului DJ 155 A, la intrarea în satul Bogdănești, Ioan V. a încercat să-l lovească iar taximetristul a ripostat lovindu-l cu pumnul pe pasagerul devenit brusc violent, în zona feței.

La fața locului s-a prezentat un echipaj medical SMURD care i-au acordat îngrijiri medicale lui Ioan V., după care l-au transportat la Spitalul municipal Fălticeni pentru îngrijiri și investigații medicale, cu diagnosticul prezumtiv „contuzie ușoară facială”.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea  infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

D.P. a prezentat o adeverință angajator eliberată de SC Taxi CSV SRL Suceava, pentru justificarea deplasărilor în intervalul orar 23:00-05:00 pentru o perioadă de 30 zile dar Ioan V. nu a prezentat vreo declarație pe proprie răspundere pentru justificarea deplasării în afara locuinței, motiv pentru care a fost sancționat contravențional conform Lg 55/2020.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *